¿Qué opina Ud. sobre... > DEMOCRACIA? ... y una mierda !

Han tratado de hacernos creer las pandillas de vampiros que viven de nuestra sangre, que estamos en una democracia, y cada vez que hablan se les abre el culo con la famosa palabra, pero dada su incultura, ...y la de la mayoría de las honradas gentes del pueblo que no tienen tiempo ni para pensar, entre el trabajo y las comidas de coco de la caja tonta, pues ...lo han logrado.
La palabra DEMOCRACIA es algo muy serio que no se bedería de usar tan arbitrariamente como lo están haciendo nuestro queridos padres de la Patria.
¡ Menuda pandilla de mamones !
abril 8, 2007 | Unregistered CommenterAsterix
Benvolguts, Salut i Pau,

Totalment d'acord amb vostés. Som en un estat on la democràcia brilla per la seua absència. Els valencians no tenim dret a votar en referendum si estem o no d'acord amb l'estatutet d'autonomia que aprovaren el P.P. i el P.S.O.E. (no vullc fer-los el favor d'anomenar-los del País Valencià). Els catalans que l'aprovaren per majoria absotuta, això si, amb una participació penosa, poden veure com els el tomba el tribunal constitucional. Els Euskalduns no han tingut dret ni a que el seu estatut siga tingut en compte per la cambra de representació més important de l'Estat. Cap nació de l'estat té dret a auto-determinar-se, sent este un dret bàsic de les lleis internacionals. I això sense tenir en compte que la Constitució dóna a l'exèrcit espanyol el dret de mobilitzar-se contra qualsevol territori del regne d'Espanya que proclame la seua sobirania (també a disparar i bombardejar?).
Tenim un cap d'estat que el poble no ha escollit, quan si no m'equivoque democràcia vol dir (el poder del poble).
La Constitució se'ns presenta com un texte Sacrosant, com si la història continuara anclada en aquell 1978 quan s'aprovà. Que és que el poble d'avui és el mateix que el del 1978?.
Ara vindran eleccions i ens tocarà votar llistes tancades quan el més democràtic seria votar persones. Després, l'arbitrarietat dels partits majoritaris faran que les minories ens quedem fora de les institucions o és just que un partit al País Valencià es quede fora del parlament amb el doble de vots que un altre en Catalunya?.
Les institucions judicials votades pel poder executiu enlloc de servir el poble serveixen interessos polítics.
En fi, cadascú veu les coses des del seu prisma. La Veritat i la Llibertat són massa transcendents per poder ser reivindicades per una sola persona o grup de persones. Mentrestant tan sols ens queda la tolerància i el respecte.

Francesc Puchol i Querol

D.N.I. 18974391N